провідники діелектрики реферат

>Реферат. з дисципліни "Електротехніка". на задану тему: "Провідники, напівпровідники і діелектрики". Курчатов 2008. Зміст. 2.3.Тиристори. 3.Электроизоляционние матеріали. 3.1. Основні ухвали і класифікація діелектриків. 3.2. Характеристикиелектроизоляционних матеріалів. Укладання. Список літератури. Запровадження. Залежно від характеру дії на тіла електричного полем їхнього можна розділити на провідники, діелектрики і напівпровідники.


Электрическое сопротивление проводников. Параметры и использование стабилитронов. Полупроводниковые приборы. Банк рефератов содержит более 364 тысяч рефератов, курсовых и дипломных работ, шпаргалок и докладов по различным дисциплинам: истории, психологии, экономике, менеджменту, философии, праву, экологии. А также изложения, сочинения по литературе, отчеты по практике, топики по английскому. Полнотекстовый поиск.


Реферат. з дисципліни"Електротехніка". на тему: "Провідники,напівпровідники і діелектрики. "Курчатов 2008. Зміст. 1.2.Мідь. 1.3.Латуні. 1.4.Провідникові бронзи. 1.5.Алюміній. 2.Напівпровідники.Напівпровідникові прилади.


Поділ речовин постійного струму в залежності від величини питомого опору, що вони чинять, на провідники, напівпровідники та діелектрики. Процеси, що відбуваються з провідником та діелектриком в електростатичному полі. Механізм поляризації діелектриків.


Провідність діелектрика при постійній напрузі визначається тільки наскрізним струмом, що супроводжується виділенням та нейтралізацією зарядів на електродах. При змінній напрузі активна провідність визначається як наскрізним струмом так і активними складовими абсорбційного струму. Житомир 2008. План. 1. Основні поняття з електропровідності діелектриків. 2. Основні поняття про діелектричні втрати. 3. Загальна характеристика явища пробою.


Провідники і діелектрики в Електричному Полі. Провідники - тіла, що мають вільні заряди, які здатні під дією зовнішнього електричного поля Е переміщатися по всьому його об'єму. Провідниками є метали (провідники першого роду), електроліти - водні розчини солей, кислот (провідники другого роду), іонізовані гази. В металах вільними зарядами є електрони, в електролітах - позитивні і негативні іони.


Провідники, діелектрики, напівпровідники. Електричний струм провідності як фізичне явище. Всі речовини складаються з атомів й молекул, які мають позитивно заряджені ядра та негативно заряджені електрони. Чим більше концентрація заряджених часток, тим більше електропровідність речовини. Всі речовини в залежності від електропровідності діляться на: 1 Провідники. Володіють дуже великою електропровідністю. Провідники діляться на дві групи.


Діелектрики (ізолятори) – це матеріали, які практично не мають (за нормальних умов) позитивних чи негативних вільних носіїв електрики (електричного струму). Питомий опір таких матеріалів становить 10+10 і більше Ом∙см. До цієї групи матеріалів належать пластмаси і гуми, лаки та емалі, слюда та матеріали на основі слюди, азбест та матеріали на його основі, керамічні матеріали, порцеляна, скло, електроізоляційні олії, смоли, бітуми, асфальти, лакотканини та інші матеріали.


Мета: навчити учнів основним поняттям про діелектрики та їх будову; про види діелектриків та їх поляризацію. Ввести нову фізичну величину - діелектричну проникливість. Розвивати уміння учнів застосовувати набуті знання при розв”язуванні задач. 2. Чому дорівнює напруженість електростатичного поля всередині провідника? 3. В чому суть електростатичного захисту? 4. Чому дорівнює електричний заряд всередині провідника? ІІ.


Учні формуватимуть уявлення про особливості внутрішньої будови провідників і діелектриків та їх електростатичні властивості, поглиблять знання про відмінність провідників від діелектриків, зможутьпояснити, що відбувається в провідниках та діелектриках в електричному полі, а також дізнаються про діелектричну проникливість.. Конспект на урок Фізика скачати.


Отже, поділ речовин на провідники і діелектрики є умовним. До діелектриків належать усі гази за нормальних умов, рідини (гас, спирти, ацетон, дистильована вода та ін.), тверді тіла (скло, пластмаси, сухе дерево, папір, гума тощо). У діелектриках електричні заряди не можуть (так як і вільні заряди провідника) переміщуватися під дією електричного поля по всьому об'єму тіла. Усередині діелектрика електричне поле може існувати.


Провідник — матеріал, що проводить світло або електрику (на противагу діелектрику). Для провідника характерні високі тепло- або електропровідність. Найчастіше провідник є речовиною, яка має багато вільних електронів (метали). Діелектрики, типу скла чи кераміки, мають мало вільних електронів. Вуглець — єдиний неметал, що є (у деяких формах) провідником тепла й електрики.


Електрична провідність матеріалів: провідники, напівпровідники та діелектрики. Струм у металах. Гіпермаркет Знань>>Фізика і астрономія>>Фізика 9 клас>> Електрична провідність матеріалів: провідники, напівпровідники та діелектрики. Струм у металах. У діелектриках майже відсутні вільні заряджені частинки, отже, проходження через них струму практично неможливе. Провідники й діелектрики широко застосовують у промисловості, побуті, техніці.


Реферат. Тема: Електричний струм в провідниках і напівпровідниках. Виконав: Сазанів Сергій. В електротехніці і радіотехніці застосовували виключно різні провідники і діелектрики. Положення істотно змінилося, можна навіть сказати, що в радіотехніці відбулася революція, коли спочатку теоретично, а потім експериментально була відкрита і вивчена легко здійсненна можливість управління електричну провідність напівпровідників.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

японские шоу 21 угадайка без цензуры онлайн

кантрольная работа па беларускай мове 4 клас займеннік

как вставить usb вход в магнітофон маяк м240с-1 к