посадові обовязки методистів управління

Посадові обов'язки методиста. Методист: 4.1. Організує методичну роботу освітніх установ, фільмотек, методичних, учбово-методичних кабінетів (центрів). 4.2. Аналізує стан учбово-методичної (учбово-тренувальної) і виховної роботи в установах і розробляє пропозиції по підвищенню її ефективності. 9.2 Задачі, Обов'язки, Права і Відповідальність можуть бути уточнені відповідно до зміни Структури, Задач і Функцій структурного підрозділу і робочого місця. 9.3 Зміни і доповнення до даної Посадової інструкції вносяться наказом генерального директора підприємства. Керівник структурного підрозділу.


Посадові обов’язки методиста дошкільного навчального закладу. 1. Загальні положення. 1.1. Вихователь-методист призначається на посаду та звільняється з посади наказом по організації (підприємству/організації). 1.2. Вихователь-методист підпорядковується безпосередньо завідуючій. 1.3. Вихователь-методист керує роботою педагогічних працівників. 2. Завдання та обов’язки. 2.1. Здійснює методичне керівництво виховною,освітньою діяльністю педагогічного колективу навчально-виховного закладу. 2.2. Забезпечує умови для ефективного педагогічного процесу, фізичного та психічного розвитку дітей.


1.1. Призначення на посаду методиста методичного кабінету та звільнення з неї здійснюється наказом завідувача відділу освіти _ за поданням керівника освітнього закладу з дотриманням вимог Кодексу законів про працю України та чинного законодавства про працю. 1.2. Методист методичного кабінету безпосередньо підпорядковується. Методист методичного кабінету має право: 3.1. За погодженням з адміністрацією закладу вибирати та використовувати методики навчання та виховання, учбові посібники та матеріали, підручники, методи оцінки знань учнів. 3.2. Брати участь в управлінні освітнім закладом у порядку, визначеному статутом закладу.


Посадова інструкція лiкаря-методиста (укр.), каталог посадових інструкцій з усіх спеціальностей, можливість переглянути інструкцію або завантажити на свій комп. Лiкар-методист безпосередньо підпорядковується _. Лiкар-методист виконує вказівки _. Лiкар-методист заміняє _. Лiкаря-методиста заміняє _.


Орієнтовна посадова інструкція. методиста професійно-технічного навчального закладу. 1. Загальні положення. 1.1 . Методист професійно-технічного навчального закладу (ПТНЗ) є організатором методичної роботи і працює безпосередньо під керівництвом директора. 1.2. Методист призначається і звільняється з посади директором ПТНЗ. за погодженням з Науково-методичним центром професійно-технічної освіти (НМЦ ПТО). 1.3 Методист призначається з найбільш кваліфікованих педагогічних працівників, які мають вищу педагогічну освіту.


Методист - це фахівець, в обов'язки якого входить постійний і послідовний контроль над організацією роботи установи, в якому він працевлаштований, а також ведення всієї необхідної документації, проведення різних заходів. Говорячи простими словами, методист - це не просто гвинтик великої системи будь-якого інституту, це ключик, який забезпечує безперебійну роботу всієї системи.


Інструкція для посади 'Методист' відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій. 3.3. Методист має право вимагати сприяння у виконанні своїх посадових обов'язків і здійсненні прав. 3.4. Методист має право вимагати створення організаційно-технічних умов, необхідних для виконання посадових обов'язків та надання необхідного обладнання та інвентарю. 3.5. Методист має право знайомитися з проектами документів, що стосуються його діяльності. 3.6. Методист має право запитувати і отримувати документи, матеріали та інформацію, необхідні для виконання своїх посадових обов'язків і розпоряджень керівництва. 3.7. Методист має право підвищувати свою професійну кваліфікацію.


· Посада вихователя-методиста належить до посад педагогічних працівників. · Вихователя-методиста призначає на посаду та звільняє з посади завідувач за погодженням з керівництвом управління освіти з дотриманням вимог чинного законодавства. · Вихователь-методист підпорядковується безпосередньо завідувачу дошкільного навчального закладу. · Вихователь – методист має відповідну вищу педагогічну освіту. · Основні функції вихователя-методиста: надання методичної допомоги педагогічним працівникам дошкільного закладу, методичне керівництво освітньою діяльністю, поширення серед батьків або осіб, які їх .


Посадові обов’язки Ледутиньш А.М. – методист райметодкабінету бере участь у державному інспектуванні закладів освіти; 3.1.Організовує колективні та індивідуальні форми методичної роботи з учителями предметів художньо-естетичного циклу. 3.2.Вивчає та аналізує стан методичної роботи. Бере участь у роботі педагогічних рад, нарад, методичних об’єднань.


Посадова інструкція методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту. 1. загальні положення 1.1. Дана посадова інструкція розроблена на основі тарифно-кваліфікаційної характеристики методиста, затвердженої Міністерством освіти України. 1.2. Методист призначається та звільняється з посади начальником відділу освіти. 1.3. Методист підпорядковується безпосередньо завідувачу методичного кабінету. 1.4. У своїй діяльності методист керується Конституцією і законами.


Посадова інструкція методиста навчальної частини. 1. Загальні положення. Методист навчальної частини (надалі Методист) зараховується на роботу і звільняється наказом ректора університету за поданням начальника навчальної частини. Методист безпосередньо підпорядковується начальнику навчальної частини університету. На посаду Методиста призначається особа, яка має вищу освіту та досвід роботи з організації та забезпечення навчального процесу. У своїй діяльності Методист керується чинним законодавством України, Статутом університету, освітньо-професійними програмами підготовки фахівців, постановам.


Посадова інструкція методиста, інструктора-методиста (рос.) | Посадові інструкції. Посадова інструкція методиста, інструктора-методиста (рос.) Повернутися до списку. Завантаж ити "Посадова інструкція методиста, інструктора-методиста (рос.)" (MS Word, 55 Kb). (Назва установи, організації). 5. Методист повинен знати: - Закони України, постанови і рішення Уряду України і органів управління освітою з питань освіти. - Конвенцію про права дитини. - Принципи дидактики.


ІІ Завдання та обов’язки Основні напрямки діяльності методиста методичного кабінету: 2.1. Бере участь у плануванні роботи районного методичного кабінету у підготовці до серпневої конференції, організації заходів, виставок тощо. 2.2. Здійснює науково-методичне забезпечення діяльності заступників директорів шкіл з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників, керівників музеїв закладів освіти та працівників позашкільного закладу. Організовує колективні та індивідуальні форми методичної роботи із заступниками директорів шкіл з виховної роботи, педагогами-організаторами, класними к.


Завдання та обов’язки працівника мають відповідати завданням і функціям підрозділу та вимогам кваліфікаційної характеристики відповідної посади. У розділі "Права"визначаються і наводяться делеговані працівникові повноваження, за допомогою яких працівник має забезпечувати в процесі своєї діяльності виконання покладених на нього завдань та обов’язків. Наприклад, вносити пропозиції з відповідних питань, приймати певні рішення, узгоджувати проекти документів, виконувати обов’язки представництва підрозділу з певних питань, брати участь у нарадах, отримувати необхідну для виконання своїх з.


Посадова інструкція спеціаліста відділу управління персоналом (зразок). 1. Загальні положення. 1.1. Спеціаліст відділу управління персоналом підпорядковується безпосередньо начальнику відділу управління персоналом. 1.2. Спеціаліст призначається і звільняється із займаної посади за поданням начальника відділу управління персоналом наказом керівника організації, підприємства. 2. Посадові обов'язки. 2.1. Бере участь у комісії з добору персоналу. 2.2. Оформляє документи на прийом — звільнення співробітників організації, підприємства (особові справи, облікові картки, трудові книжки).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

японские шоу 21 угадайка без цензуры онлайн

кантрольная работа па беларускай мове 4 клас займеннік

как вставить usb вход в магнітофон маяк м240с-1 к