коли порошенко підпише указ про демобілізацію 5 волни

Пізніше сам Порошенко у Facebook уточнив, що підписав указ про демобілізацію у Водяном. "Два кілометри до нового терміналу та 800 метрів до злітної смуги Донецького аеропорту. Проінспектував лінію опорних пунктів на передовій і подякував нашим хлопцям за службу. У них на очах підписав указ про демобілізацію військовослужбовців п'ятої хвилі. А тих, хто бажає і далі захищати Україну, - запросив продовжити службу за контрактом", - написав Порошенко. Голова держави також опублікував фото з місця події. Пресс-секретар президента Святослав Цеголко у Facebook запевнив, що поїздка була .


Указ президент планує підписати сьогодні. Президент України Петро Порошенко сьогодні, 24 червня, має намір підписати указ про звільнення в запас протягом червня-липня військових 5-ї хвилі мобілізації. "Сьогодні буде підписано ще один важливий документ – указ щодо звільнення протягом червня-липня військовослужбовців, призваних на військову службу минулого року під час проведення п'ятої черги мобілізації", - сказав він під час випуску офіцерів у Харківському університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, пише УНІАН. Муженко назвав причини затримки демобілізації військових п'ятої хвилі.


Президент Украины Петр Порошенко готов подписать указ о демобилизации военнослужащих, которые были призваны в рамках 5-й волны частичной мобилизации. Об этом во время брифинга сообщил спикер Администрации президента по вопросам АТО Александр Мотузяник, пе. Порошенко подпишет указ о демобилизации военнослужащих, призванных в рамках 5-й волны. Новина українською → Четверг 16 июня 2016 13:03. 134. Фото: Александр Мотузяник. В начале следующей неделе Минобороны внесет соответствующий проект указа.


Президент Петр Порошенко подписал указ о демобилизации военных 5-й волны. Об этом в Facebook сообщил волонтер Юрий Бирюков. "Вопрос же не в том, что был подписан указ о демобилизации 5-й волны. Он так и сяк был бы сегодня подписан. Вопрос в том, где он был подписан", - написал . Президент Петр Порошенко подписал указ о демобилизации военных 5-й волны. Об этом в Facebook сообщил волонтер Юрий Бирюков. "Вопрос же не в том, что был подписан указ о демобилизации 5-й волны. Он так и сяк был бы сегодня подписан. Вопрос в том, где он был подписан", - написал Бирюков. Автор: Facebook. Автор: Facebook. Указ Порошенко подписал в зоне АТО, в 2 км от Донецка.


Вимагаю терміново підписати наказ про демобілізацію п'ятої хвилі призову та терміново замінити всіх військових, які призвані вже більше року назад. Люди виснажені, потребують відпочинку! . Наказ про демобілізацію 5 хвилі. Автор (ініціатор): Цюпко Татьяна Сергеевна. Дата оприлюднення: 26 травня 2016. Відповідь на петицію. Текст петиції. Підписанти. Вимагаю терміново підписати наказ про демобілізацію п'ятої хвилі призову та терміново замінити всіх військових, які призвані вже більше року назад. Люди виснажені, потребують відпочинку!


Президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення в запас військовослужбовців, призваних у Збройні сили України в рамках 5-ї хвилі мобілізації у 2015 році. «Підписав указ про демобілізацію військовослужбовців п'ятої хвилі. А тих, хто бажає і далі захищати Україну, — запросив продовжити службу за контрактом», — написав Порошенко у Facebook. Раніше Порошенко анонсував, що демобілізація військових 5 хвилі відбудеться в липні. Більше про: демобілізація.


Президент України Петро Порошенко заявив, що підпише указ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі цього тижня - 24 Канал. "У мене є приємна новина. На цьому тижні я підпишу указ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі, і вони зможуть, відслуживши понад рік, відправитися додому", — сказав Порошенко. На цьому тижні я підпишу Указ про демобілізацію військовослужбовців, призваних на військову службу під час четвертої хви. Опубліковано Петром Порошенком 22 березень 2016 р. За його словами, плани з мобілізації сьомої хвилі все ще не затверджені, оскільки триває залучення військових на контракт.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

японские шоу 21 угадайка без цензуры онлайн

кантрольная работа па беларускай мове 4 клас займеннік

как вставить usb вход в магнітофон маяк м240с-1 к