слова класного керівника на випускний

Щасливо, любі діти, в добрий час! 3. Привітання випускникам від класного керівника. Ви дорослі, красиві, натхненні, Кращі з кращих на цілій землі. Не тримайте синицю у жмені, Хай вас кличуть удаль журавлі. Манни з неба чекати не варто, Ви завжди пам’ятайте про те. 2. Привітання випускникам від класного керівника. Пелюстками від троянд Простелю вашу дорогу, Хай любов палка іде Завжди з вами в ногу. Зичу долі доброї я вам, Зоряних світанків, Успіх хай насіє вам Ніжних теплих ранків.


От і підходять до завершення 7 років нашого спільного класного життя. Наче зовсім не давно я зустріла збентежених 5-класників. І подумала, що я буду з такими малими дітьми робити, бо напередодні попрощалась з дорослими 11-класниками…. Але закрутило, завертіло, день за днем, справа за справою… Ви дорослішали, ставали самостійнішими. Вірною ознакою вашої дорослості були не підлиті в кабінеті вазони…. А сьогодні ви вирушаєте у самостійне життя. І я хочу, щоб ви зрозуміли, що воно не таке вже й просте. Що найбезтурботніші ваші роки залишились позаду.


Випускний 2020 у школах не відбудеться через карантин. Та це не скасовує свято! Зібрали для вас красиві привітання випускникам українською мовою, прикольні поздоровлення та інші вітання з випускним. У такий важливий день випускникам хочеться почути підбадьорливі слова від батьків та вчителів, зокрема – від першої вчительки та класного керівника. Це цікаво: Вітальні листівки і відкритки для випускників. Зібрали для вас оригінальні вірші, зворушливі поздоровлення прозою та красиві картинки.


Тепле і зворушливе напутнє слово випускникам від класного керівника – це не просто данина традиції і обов'язковий елемент церемонії прощання з навчальним закладом. Це гордість наставника за дорослих учнів, це тривога і занепокоєння за їх майбутнє життя, надія на те, що вкладені в навчання вихованців сили принесуть чудові плоди. Як привітати своїх випускників із закінченням.


Пропоную до Вашої уваги зворушливий вірш, який можна використати як прощальне слово класного керівника на випускному вечорі. І вже стоять на випускному святі. Не галасливі спритні малюки, А як берізоньки стрункі дівчата, Як соколи красиві юнаки. Ви мої перші і найкращі діти, І хоч, бувало, сердилась на вас, Могла я з вами й плакати, й радіти, Бо ви для мене – найрідніший клас.


Як перше слово прочитав, Як першу букву написав, І перші вчительки слова, Що хліб — усьому голова. Повік залишаться в мені Дитячі мрії осяйні, Стежина в росяні поля І перша вчителька моя. 24. Привітання вчительці на випускний школи! Ми з вами розстаємося сьогодні, І йдем в світи дорогами життя, Та не забудемо ніколи вашої любові, І сльози навівають нині почуття! Ви нам були неначе друга мама, Нас готували до дорослого життя, І ми за це повік вам вдячні, Мов пташенята вилітаємо з під вашого крила! . 50. Привітання випускникам у прозі. Привітання на випускний вечір у школі. Привітання на випускний вечір у школі Сьогодні у вас перший випускний вечір, попереду будуть інші, але цей самий важливий і дорогий.


Протягом багатьох років учні пропускали повз вуха слова класного керівника, нудні, на їхню думку, настанови і моралізаторство. А ось мова їх «другої мами» на останньому дзвонику в 11 класі будуть слухати все як один, затамувавши подих. Адже це останній день, коли вони перебувають в статусі школярів. Напутнє слово випускникам від класного керівника – це завжди один з найбільш душевних і зворушливих моментів на святі. Учитель прощається не тільки з дітьми, яким подарувала частинку свого серця, але і з певним періодом свого життя. А хлопцям одночасно боязно і радісно ось так раптово дорослішати і.


Свято останнього дзвінка з нетерпінням чекають всі школярі, але учні 9-го та 11-го класу з особливим трепетом готуються до цього дня, про це ми сьогодні і поговоримо, здрастуйте, дорогі друзі! На урочистій лінійці прозвучить багато зворушливих, важливих слів. Напутню промову скаже перший учитель, класний керівник, батьки. Випускникам теж не варто залишатися осторонь, важливо підготувати привітання.


Урочисті, душевні слова, напуття випускникам школи, гімназії від класного керівника, вчителя, текст у прозі, побажання дорогим учням***Улюблені мої діти! Як швидко пролетіли роки. Здається . Красиві, щирі слова подяки вчителю у прозі від випускників, від учнів школи, гімназії на останній дзвінок, випускний вечір *** Сьогодні нарешті настав той день, про який ми мріяли довгий час, який чекали з нетерпінням, бачили уві. Свята. Мова вчителя на лінійці 1 вересня в школі. Текст промови вчителя на лінійці 1 вересня, присвяченій Дню знань. Красиві, урочисті привітання в прозі школярам, учням, першокласникам з початком нового навчального року 2013 - 2014 від вчителя школи, гімназії. **


*** Танцюємо осінній вальс, Ще разом випускний наш клас, І керівник сумує з нами За школи кращими роками. *** Стоїть у класі тиша, Всі слухають уважно, Вона нас не насварить, Бо чуйна та поважна, Хоч класом всім керує Та дружба в нас панує. *** До школи рідного порогу В останній раз я підійду, В житті обрала я дорогу І нею впевнено піду.


Виступ класного керівника на святі Останній звонокМоим улюбленим учням присвячується Сьогодні п'ятниця звичайний день останній день робочого тижня А у ВАС сьогодні Останній дзвінок лінійка ВИ всі такі ошатні у шкільній. Моїм улюбленим учням присвячується. Сьогодні п'ятниця, звичайний день, останній день робочого тижня.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

японские шоу 21 угадайка без цензуры онлайн

кантрольная работа па беларускай мове 4 клас займеннік

как вставить usb вход в магнітофон маяк м240с-1 к